MUSTERIET HAR ÖPPNAT

17 augusti: Strax efter klockan 9 vred Samer på strömmen till äppelkrossen och äpplena rullade ned för bandet! Mustsäsongen är inledd – Äppelblomman har öppnat för kunder.

Våra förhoppningar inför säsongen har dämpats i takt med att odlarnas prognoser kommit. Det talas om sämsta äppelsäsongen på 50 år. Men vi vet också att det finns äpplen i många trädgårdar och vi hoppas få nya kunder och att våra tidigare entusiastiska kunder kommer tillbaka.

Äppelblomman har från och med nästa vecka öppet för tidsbokning på fredagar och lördagar. Men det går bra att lämna in äpplen under hela veckan i vårt uterum – dock med väl märkta kassar!

Vi håller samma pris som tidigare år, dvs 65 kr per 3-litersbox – vi har inte hittat någon konkurrent i Stockholmstrakten som håller det låga priset och servicen är som vanligt på topp. Familjen är välkommen in i musteriet och se när de egna äpplena blir till välsmakande must.

Har du frågor ring Jan Blomgren, 070 635 65 18 eller mejla jan@appelblomman.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *